Bemutatkozás

A szakmaifelelosseg.hu olyan szakmai felelősségbiztosítások területére specializált weboldal, amely több évtizedes szakmai tapasztalatok birtokában ügyfelei részére a tartalmában és árazásában legoptimálisabb biztosítási megoldásokat biztosítja.

A szakmaifelelosseg.hu mögött álló alkusz, mindig az ügyfelek érdekeit képviseli a biztosítókkal szemben, nem csak a biztosítások megkötésekor, hanem a szerződések hosszútávon történő kezelésében és optimalizálásában is. Ügyfeleink biztosításait a későbbiek során külön felkérés nélkül rendszeresen megversenyeztetjük a biztosítási piacon, mindig optimális ár/érték arányon tartva ezzel az ezzel kapcsolatos költségeket.

Miben vagyunk mások?

  • folyamat- és rendszerszemlélettel egyedileg vizsgáljuk meg ügyfeleink valós kockázatait, igazodva a a hatályos törvényi rendelkezésekhez
  • aktív kapcsolatban állunk a piaci szegmensben érdekelt szakmai szervezetekkel; nem egynek tagjai is vagyunk
  • a biztosítókkal szemben hitelesen és szakmai professzionalizmussal képviseljük a szakma szereplőinek érdekeit
  • nem csak egyes cégek, hanem komplex cégcsoportok biztosítási érdekeit is egységes szerkezetben- és feltételek mellett tudjuk kezelni. A nem kockázatkezelés alapú, stratégiát nélkülöző biztosítási szerződéskötés komoly kockázat, a cég létét veszélyezteti.

Ismerje meg szolgáltatásainkat, kérje árajánlatunkat!

SzakmaiFelelősség.hu

Székhely: 1221 Budapest, Tanító utca 24.

Cégjegyzékszám: 01-09-977142
Adószám: 23766000-2-43